Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

Коломацькою селищною радою було організовано поїздку до Центру здачі крові

21 вересня 2022 року Коломацькою селищною радою разом із супроводжуючим медичним працівником було організовано поїздку до Центру здачі крові для військовослужбовців в м. Харків.
Селищний голова Гуртовий В.Г. дякує всім небайдужим мешканцям нашої громади,які долучилися до формування стратегічного запасу крові.
Наближаємо нашу Перемогу!
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...