Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

Підготовка до Олімпійського дня 2022 та Міжнародна Олімпійська Солідарність.

Солоницівська територіальна громада Пересічанський старостинський округ. Разом з селищним головою Андрієм Литвиновим.
Міжнародна Олімпійська Солідарність від фонду МОК щодо підтримки України і їх майбутнього наших дІтей доходить і знаходить щоденно своїх власників на нашій рідній Харківській землі.
Слова вдячності Сергію Бубці та Олені Говоровій за отриману підтримку від міжнародної Олімпійської спільноти в обличчі НОК Угорщини і Турції!
Також разом з колегами та мешканцями громади обговорили проведення в громаді з дотриманням усіх вимог безпеки заходів Олімпійського дня та підйому Прапору України та Прапору НОК України з нагоди 23 червня Дня створення Міжнародного Олімпійського Комітету.Дня який несе в наші серця і душі : Мир Дружбу Повагу Досконалість Солідарність! А головне що все це ми робимо Разом!
Для громади передано для спортивної школи і комплекти мячів для реалізвації проекту НОК України і Міністерства спорту України "Моя Олімпійська мрія"
Також користуючись нагодою привітав юного мешканця селища Пересічне Руслана Крупу за активну участь в проведені заходів Олімпійсго руху! Так я не помилився .Цей юний хлопчина один із перших направив своє привітання та привітання від громади Олімпійській дружині України на Олімпійські Ігри в Пекіні 2022.Це тема окремої розмови.І про це Ви також дізнаєтесь!
Ми єдина Олімпійська Родина!
А для проведення заходів Олімпійського дня 2023 разом з Сергієм Христоєвим заступником начальника управління у справах молоді та спорту військової адміністрації вручили громаді Олімпійський ПРАПОР!
Олімпійське гасло:"Швидше Вище Сильніше -Разом!"-ми реалізуємо. А мир прийде на нашу рідну Україну!
Усі заплановані заходи проходять за підтримки Харківської військової адміністрації та Харківської міської ради,НОК України та Міністерства України у справах мололоді та спорту .
До Миру через Спорт!
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...