Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

У Лозівській громаді відзначили День Конституції України

У Лозівській громаді відзначили День Конституції України. Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбуття. До їх числа, без сумніву, належить і День прийняття Конституції України.
З великою шаною та любов’ю учасники мітингу поклали квіти до підніжжя пам’ятника українському Кобзареві Тарасу Григоровичу Шевченку.
Хвилиною Мовчання було вшановано пам'ять усіх борців за незалежність України
Любімо свою землю, шануймо себе і свою гідність, й шановані будемо іншими!
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...