Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

Лозівська громада підписала меморандум про співробітництво з Харківською Обласною Організацією Товариства Червоного Хреста України

"Документально закріпили нашу тривалу взаємодію. Отримуємо підтримку Харківського представництва Червоного Хреста з початку повномасштабного вторгнення.

Основну увагу зосереджуємо на допомозі малозабезпеченим мешканцям Лозівської громади та переселенцям", - розповів міський голова Лозової Сергій Зеленський.

На Лозівщині також створили місцеве представництво Червоного Хреста. Його очолила Світлана Кальченко.

Першочергово допомогу намагаються надавати багатодітним родинам, літнім людям, людям з інвалідністю, дітям-сиротам, внутрішньо-переміщеним особам.

Крім того, міський голова обговорив з керівником обласної організації Костянтином Башкіровим подальші плани, зокрема, щодо умов проживання переселенців.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...