Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Днем рятівника.

Шановні рятівники, працівники цивільного захисту та пожежної охорони! Щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем рятівника!
Це свято об’єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб, які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги - забезпечення надійного захисту національного багатства, життя людей від вогню та стихії.
Утверджуючи добро і милосердя, ви, справжні герої у сучасних непростих реаліях сьогодення, з честю виконуєте покладені на вас завдання. Тож дякуємо за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом!
Переконана, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі!
Бажаю вам щастя, здоров’я, добра і якомога менше тривожних викликів! Мирного вам неба!
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...